fbpx
László Várkonyi

VÁRKONYI LÁSZLÓ

Várkonyi László villamosmérnök az 1985-ben alapított CANDELA világítástechnikai cég vezetője. CANDELA  a kezdetektől számos új lámpatestet, világítási rendszert fejlesztett ki,  gyakran a tervezők és megrendelők egyedi elképzelései alapján.

Az elmúlt években a cég megannyi  nagy projektben vett részt, mint a Művészetek Palotája, Aréna Plaza, Hotel HILTON,  WestEnd  City Center, Balaton Kongresszusi Központ és Színház, Rába Quelle, AQUAPALACE,  St. Gotthard és GALERIUS fürdők, csak hogy néhányat említsünk.

candela.hu

KEGLOVICS ATTILA

Keglovics Attila gépészmérnök, aki az ipar több területén dolgozott termékfejlesztésben és gyártásban.

Mechanikai tervezője volt sok jelentős világítástechnikai projektnek, így a Kölcsey Konferencia Központ nagyméretű feszített fóliás csillárjának és M4 Rákóczi téri állomásán található természetes fényt használó világítási rendszerének.

Seregnyi egyéb egyedi világítótest tervezésében vett részt bevásárlóközpontok, élményfürdők, színházak és konferencia termek részére.

Attila Keglovics
Gyöngyi Bokor

BOKOR GYÖNGYI

Bokor Gyöngyi ipari formatervező művész és belsőépítész, aki  jó néhány  lámpatest és belsőtér megalkotója.

Az elmúlt tíz évben olyan nagy építkezéseken dolgozott mint az új Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája, továbbá a Logmein Ltd, Nissan, Ernst & Young irodáin és a PwC Magyarország  Eiffel Palaceban elkészült központján.

Számos magánház tervezése mellett jutott ideje kedvenc kis design tárgyainak megalkotására is. Gyöngyi vezetője és szervezője volt több design kiállításnak és nyertese formatervezési díjaknak.

cryst csillár

Kristályok

A csillárok világszerte legnépszerűbb dekorációs eleme. Művészi jellemzőinek és eredendő szépségének köszönhetően
évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Annak érdekében, hogy a lehető legszebb termékeket állítsuk elő,
kizárólag prémium minőségű kristályok kerülnek a kész csillárokba, melyek minden milliméterét minden egyes kristályon a gyártók gondosan ellenőrizték.

LED fényforrások

Cryst filozófiája életre kel csillárainkban, hiszen nem csak látványos design tárgyak előállítása a célunk,
hanem legalább annyira fontos a mindennapok során is megbízhatóan működő lámpatestek gyártása. Professzionális minőségű LED szalagok, Phillips és Osram fényforrások biztosítják a kiváló minőségű világítótestek megalkotását.

Fém alkatrészek

A kábel szorítók, mennyezeti rögzítők és rozsdamentes acél függesztő sodronyok mind piacvezető német gyártó termékei. A csiszolt rozsdamentes acél részegységek mellett a mennyezeti rózsák és egyéb alkatrészek krómozott sárgaréz vagy vörösréz anyagból készülnek.