fbpx

Dekoráció vászonképpel. Kis költség, nagy hatás.

Attól a ponttól kezdve, hogy otthonunk dekorációjáról van szó, sokan tévesen zárják ki a személyes emlékeket idéző tárgyak használatát.

Ennek általában az az oka, hogy ritkán találkozunk olyan igényesen elkészített dekorációval, amely valóban jól mutatna egy tudatosan berendezett nappaliban.

A szeretteinkről, barátainkról, kedvenceinkről, és az életünk legmeghatározóbb eseményeiről készült fotók varázsolják kerek egésszé az életünket, tükrözik az egyéniségünket, és remek módját jelentik annak, hogy betöltsük velük az üres falfelületeket. Így mindig láthatjuk őket, és azonnal felidézik azokat a kellemes érzéseket, melyek hozzájuk kapcsolódnak.

Egyszerűen derűt hoznak a mindennapokba! Lássuk, milyen lehetőségeink vannak, ha vászonképpel szeretnénk egyedivé varázsolni az otthonunkat.

 

Tájképek

Az örök klasszikus. A tengerről készült képek nyugodtságot, harmóniát hoznak az otthonunkba, a napsütés és az erős fények pedig pozitív életérzést.

Azonban nem kell megállnunk az előre beállított képeknél! Saját fotóinkból is készülhet lenyűgöző tájkép, a lényeg, hogy profi segítségére bízzuk a fotóink feljavítását.

Természetesen léteznek olyan előre elkészített minták, amelyeket felhasználhatunk hozzá, de ne ijedjünk meg attól sem, hogy a saját magunk által készített fotókat használjuk.

Autók

Sokan nem tárgyként, hanem családtagként tekintenek az autójukra. Nincs ezzel semmi probléma, hiszen sokszor előfordul, hogy érzelmeket táplálunk a tárgyak iránt is, különösen ha azok megkönnyítik az életünket vagy mindennapjaink szerves részét képezik.

Azoknak, akik egy adott márka igazi szerelmesei szinte számtalan választékot találhatunk autós képekből. Sokan nem tudják, de itt is könnyedén és gyorsan megoldható, hogy saját autónkról készült jó minőségű képpel díszitsük fel a nappalinkat.

Mindenünk a házi kedvenc!

Miért is ne díszíthetnénk fel az otthonunkat a kedvencünkről készült vászonképpel? A kutyánkat, macskánkat már családtagként kezeljük. Elkapni a megfelelő pillanatot nagyon nehéz, különösen, ha jó minőséget szeretnénk elérni.

Fényképezéskor figyeljünk a fényviszonyokra és mindenképpen küldjük el egy profi fotósnak a képet, hogy elérjük a tökéletes eredményt. Egy vászonkép rendkívül időtálló dekorációs eszköz. Ezekhez a képekhez általában az egyrészes vászonképet érdemes kiválasztani.

A városunk

Akárcsak az autók, a város, ahol élünk is mélyen a szívünkhöz nő. Az esti város fényeinek megjelenése egy vászonképen lenyűgöző vizuális élményt nyújt.

Miért is ne díszithetnénk vele a nappalit vagy a hálószobát? Mindkét verziót nyugodtan és bátran megléphetjük, a hatás biztosan nem marad el. Elsősorban ötrészes vászonképet ajánlunk ehhez a stílusvilághoz, hogy a lehető legjobb megjelenést érhessük el.

A stílusosan berendezett otthon titka a részletekben rejlik. A vászonképek azért nyújtanak kiváló alternatívát az otthoni dekorációnkra, mert hatásos változást okoznak.

Könnyen feldobhatjuk vele az egyhangúnak, unalmasnak vélt nappalinkat, de a hálószobában is remek helye lehet. A különlegessége az időtállóságában rejlik, mi azért választottuk, mert egy nagyobb képet már 20.000 forintért beszerezhetünk.

Tehát nem kell százezreket költenünk dekorációra, hogy különlegessé formáljuk az életterünket

Oszd meg a cikket, ha tetszett!