fbpx
fürdőszoba design

11 meseszép fürdőszoba design

Fürdőszoba berendezési ötletek 2018-ra. Akár a modern fürdőszobákat preferálja, vagy inkább a klasszikusabb fürdőszoba design az Ön stílusa, az alábbi válogatásban mindenki megtalálja a maga kedvencét.

Akár világítótestet választunk az otthonunkba, kanapét a nappalinkba vagy ágyat a hálószobánkba, a gyakorlatiasság mellett a másik legfontosabb szempont az adott tárgy külleme.

És mi más lehetne szebb egy adott helyiségbe tökéletesen illeszkedő kristálycsillárnál?

Régebben a kristálycsillárokat elsősorban az ebédlő asztalok fölé vagy az előtérben helyezték el, manapság azonban a fürdőszobában is megvan a létjogosultságuk.

Az alábbi cikkünkben 11 olyan fürdőszoba designt mutatunk be képekkel, amelyek bizton meggyőznek mindenkit, hogy a fürdőszobában elhelyezett kristály csillár kitűnő választás.

1-fehér-elegancia

1. All White

Ebben a fürdőszobában mindent a fehér szín dominál. A kifinomult és elegáns összhatáshoz a stílusos kád és az egyedi csillár is nagyban hozzájárul.

3-fürdőszoba berendezési ötletek

2. Mert egy nem elég

Mi is jobb egy kristálycsillárnál? Két kristálycsillár. A kád formája, a zuhanyzó színei és a burkolat is nagy kedvencünk.

4-szép fürdőszobák képekkel

3. Kaliforniai fürdőszoba

A fürdőszoba közepén elhelyezett stílusos kádat gyönyörűen kiegészíti a pontosan fölé elhelyezett modern kristálycsillár. Felhívnánk a figyelmet a zuhanyzó üveg tolóajtajára is, ami szintén remek megoldás.

5-fürdőzoba képgaléria

4. Vintage

Minimalista, klasszikus, kifinomult fürdőszoba design. A régies szekrény pedig megadja az igazi vintage hatást.

Ha még több inspirációt szeretnél olvasni vintage fürdőszoba témában, akkor ajánlom a Vintagenekem.hu cikkét.

Photo Credit: 3Sixty Space Planning + Design Inc.
6-Weber-Design

5. Modern tökéletesség

Különleges csillár, egy modern fürdőszobában. Remek színek! A mosdókagylónál elhelyezett lámpatestre is érdemes egy pillantást vetni.

9-Luxurious-Trad

6. Igazi luxus

A fürdőkád, a csillár és a bútorok csodás összhatása ebben az igazán luxus hatást keltő fürdőszobában. Ekkora fürdőszobával már mi is elégedettek lennénk.

12-Portola-Valley

7. Nőies elegancia

A dupla mosdó, a klasszikus stílusú csillárok, a fal lágy levendula színe és a réz fürdőkád egyből elnyerte a tetszésünket.

13-Donovan-Interior

8. Klasszikus pompa

Ez a hálószobából nyíló fürdőszoba a klasszikus elegancia mintapéldánya. A csillár és a csodás tapéta szenzációsan emelik egészen más szintre ezt a fürdőszobát

Photo Credit: Heather O’Donovan Interior Design
14-Resplendent-Traditional

9. Római oszlopok

Csodás, kifinomult, a római fürdőkre emlékeztető fürdőszoba design. A modern stílusú csillár és a tiszta, világos színekkel operáló fürdő remek végeredményt alkot.

15-Sea-Ranch

10. Otthonos luxus

Imádjuk a kád designját ebben a fürdőszobában. A dupla mosdókagyló, az elegáns csillár és a burkolat kifinomultsága teszi ezt a fürdőszobát igazán esztétikussá.

18-Parkyn-Design

11. Sakk mintás fényüzés

Arany, fekete, fehér. A sakktáblás burkolat melett, ez a rendhagyó fürdőkád a kedvencünk,amelynél az arany, fekete és fehér színek eredménye nem mindennapi.

Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Szóljon hozzá!