fbpx

Farost falpanel – Az otthon dekor innovációjának újabb mérföldköve

A farostlemez 3D falpanel nagyon masszív termék, mivel alap vastagsága 3mm. 50x50cm méretben kapható, gyorsan telepíthető, környezetbarát, hő és hangszigetelő. Kopásállósága, sérülésállósága kiváló, ezért bátran használható várótermekben, nagyobb forgalmú helyiségekben is. Szerelése egyszerű, házilag megoldható, a paneleket ragasztóval rögzítjük a falhoz. Az illesztések tökéletesen eldolgozhatók, bátran csiszolható, bármilyen színre festhető. Fontosabb jellemzők: -Környezetbarát, -Hangszigetelő, -Tűz és vízálló, -Puha és formatartó, -Könnyen hajlítható, -Könnyen vágható, -Könnyű telepíteni, -Többször felhasználható. Legújabb cikkünkben érdekes példákat mutatunk be a farost falpanelek felhelyezésére.

farost falpanel, otthon dekoráció, faldekoráció

A Cloe 3D falpanel rendkívül hatékony megoldást nyújt az otthoni dekoráció és belső területek kialakításában. A farostlemez anyaga mindennapi életünkben jelen van és leginkább a bútorok hátfalánál találkozhatunk vele. Rendkívül rugalmas és masszív termék, hiszen alapvastagsága 3mm. A korszerű gyártási technológiának köszönhetően mindamellett, hogy környezetbarát, remek hő és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik. Kopás és sérülésállósága kiemelkedő, ezért a magánlakások mellett bátran alkalmazható közintézményekben, hotelekben és irodákban is. Az 50×50 cm-es táblák nagyon könnyen telepíthetőek, felszerelésük egyszerű és nem igényli szakember segítségét.

Jade farost falpanel

Ha szeretnénk a minimalista stílust egy kicsit fokozni intenzívebb dekorációs megoldásokkal, ugyanakkor ügyelnénk rá, hogy ne rontsuk el a letisztult összhatást, a Jade farost falpanel lesz a megfelelő választás. Stílusosan elhelyezhető a kanapé mögötti részen, igazán kiválóan mutat nappalinkban, de a hálószobába vagy a fürdőbe is kiváló választás lehet.

Cloe falpanel, farost falpanel, faldekoráció

A GIGI farost 3D falpanel tökéletesen alkalmas rá, hogy a nappalinkat vagy az ebédlőt felejthetetlenné tegyük. Mindemellett nagyon jó alternatíva lehet üzleti tárgyaló helyiségek, folyosók és irodák díszítésére is. Könyezetbarát, anti-allergén és remek hőszigetelő. Ezeken a remek tulajdonságokon túl pedig időtálló és lenyűgöző designt prezentál.

Jade falpanel, otthon dekoráció, faldekoráció

A Jess farost falpanel már szintén egy lényegesen letisztultabb megjelenés mellé használható. Diszkrét megjelenésével hamar beleolvad a díszíteni kívánt környezetbe, ezért határozottan ajánljuk nem csak a nappali, de a hálószoba díszítéséhez is. Egy igazán egyedi design kompozíciót tudunk alkotni a segítségével otthonunkban.

Gigi falpanel, otthon dekoráció, faldekoráció

A Jade farost falpanel egy remek alternatíva a faldekorációnk tökéletesítéséhez. Hullámos mintáival igazi balatoni hangulatot nyújt, ezért is választják előszeretettel ügyfeleink a nyaralóik dekorációs megoldásaként ezt a terméket. Könnyedén feldobja a kis és nagy helyiségeket is, ráadásul környezetbarát. A panelek természetesen rendkívül rugalmasak, ezért könnyedén vághatóak és alakíthatóak egyaránt

Jess falpanel, otthon dekoráció, faldekoráció

A Senna farost falpanel nagyon hasonlít a korábban bemutatt JESS falpanel stílusához. Szintén egy diszkrétebb, letisztultabb dekorációs megoldás. Bátran használhatjuk a nappalink, a hálószoba vagy a folyosó díszítésére egyaránt, ugyanakkor remek alternatíva lehet egy modern és fiatalos irodahelyiség kiegészítéseként is.

Sena falpanel, otthon dekoráció, faldekoráció

Reméljük sikerült megfelelő inspirációt nyújtanunk a farost falpanelek felhelyezéséhez. Amennyiben érdekelne, hogy milyen további lehetőségek vannak a faldekorációs megoldások tökéletesítéséhez, látogasd meg blogunkat!

További falpaneleket pedig itt találsz.

Oszd meg a cikket, ha tetszett!